Hoblo PlasticsLevertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verwerken. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Let op: palletzendingen nemen 2 dagen extra in beslag voor inboeken en ophalen door de vervoerder en kunnen dus niet de volgende dag geleverd worden.

Waarom bezorgen soms iets langer duurt

Soms duurt bezorgen iets langer. Hieronder een aantal redenen.

Sorteerfout

Er is een sorteerfout gemaakt in het DHL-depot. De zending loopt daardoor een vertraging van 1 tot 3 werkdagen op. Helaas kunnen wij hierin niets voor u betekenen. Tijdelijke overmacht
Door ziekte of materiaalpech valt er onverwachts een bezorgrit uit. De zending loopt daardoor een vertraging van 1 tot 3 werkdagen op. Helaas kunnen wij hierin niets voor u betekenen.

Adres onjuist
Een typefout is snel gemaakt, af en toe sluipt er een foutje in het afleveradres. De bezorger kan het adres niet vinden en het pakket gaat retour naar de afzender. Ziet u deze melding? Neem dan contact op de met de klantenservice zodat er een nieuw pakket verzonden kan worden.